Om oss

Om oss

På Petit är vår passion för föräldraskap och kvalitet grundad i ett enkelt mål: att erbjuda det allra bästa för dina små älsklingar. Jennifer och Skúli, ägarna av Petit Stockholm, föddes ur en önskan att skapa något unikt och speciellt. År 2020 inleddes vår resa med en vision om att skapa en plats där föräldrar kan hitta de främsta varumärkena samlade på ett ställe, där varje köp utgör en trygg investering i både kvalitet och hållbarhet.

Vi insåg att föräldrar inte bara söker bekvämlighet när de handlar för sina barn, utan även en personlig touch och ett urval av produkter som är både exklusiva och ansvarsfullt tillverkade. Därför grundades Petit med ambitionen att erbjuda ett kuraterat sortiment av de mest eftertraktade märkena, alla med en gemensam tråd av ekologiskt ansvar och överlägsen kvalitet.

På Petit handplockar vi varje produkt med noggrannhet och omsorg för att säkerställa att den uppfyller våra högt ställda krav på kvalitet och hållbarhet.

Vår resa började med en webbshop 2020, men vår passion för personlig service och mötet med våra kunder ledde oss till att öppna vår första fysiska butik 2021 på Kungsholmen i Stockholm. Sedan dess har vi fortsatt att växa och utvecklas, och i oktober 2023 flyttade vi till vår nuvarande plats på den populära Rörstrandsgatan i Vasastan. Vår butik är en liten pärla, vars varje hörn är omsorgsfullt utformad för att inspirera och förtrolla våra besökare.

På Petit är vi inte bara en butik – vi är en familj som delar samma passion för att skapa minnen och upplevelser för de små i livet. Vi är stolta över att vara en del av ditt föräldraskap och ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa.