Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag: Petit Stockholm AB

E-postadress: hello@petitstockholm.se

 

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Kortbetalning
  Snabbt, säkert och smidigt kan du betala med Visa, Mastercard eller Maestro
 • Klarna Betala Direkt - Genomför säkra bank- eller kortbetalningar, snabbt, enkelt och säkert.
  Klarna Betala Senare - Få dina varor och betala innan 14 dagar
  Klarna Dela Upp - Erbjuder dig en möjlighet att sprida dina kostnader 

Villkor för rabattkoder

Prenumerera på våra nyhetsbrev & få rabatt:
Rabattkoden mottages genom att signa upp sig för Petits nyhetsbrev. Rabattkoden skickas till dig via e-post efter registrering. Rabattkoden kan endast användas på din första beställning hos petitstockholm.se på hela sortimentet förutom redan nedsatta priser. Rabattkoden kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Andra rabattkoder kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

 • Leverans inom Sverige:
  Pris 49 SEK för leveranser inom Sverige.
 • Fraktfritt när du beställer för mer än 1000 SEK
  Leverans Postnord varubrev inom 1-3 vardagar. Paketet levereras hem till din postlåda. Om den inte får plats i postlådan, ställs det utanför dörren eller hängs på postlådan i en vädersäker e-handelspåse. Om det inte är möjligt lämnas det hos närmaste ombud.

  Vid skrymmande paket och större varor t.ex. barnvagnar, sker hemleveransen med DHL. 
 • Leverans till Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen:
  Pris 149 SEK, leverans inom 1-3 vardagar till närmsta utlämningsställe.
 • Leverans till övriga länder i Europa och USA.
  Pris 169 SEK, leverans inom 3-7 vardagar till närmsta utlämningsställe


Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 1-3 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår från vår sida så meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

  Returer

  Vi erbjuder 14 dagars returrätt från den dagen då din order mottogs. Detta gäller inte på varor som har använts, varor med bruten försegling eller varor som saknar prislapp/märkeslapp. Av hälso- och hygienskäl kan inte nappar eller nappflaskor och håraccessoarer returneras. På grund av säkerhetsskäl gäller ångerrätten inte på monterade barnvagnar och bilbarnstolar.

  För att din retur ska kunna hanteras korrekt och bli godkänd, kontaktar du oss via mail eller via kontaktformuläret på hemsidan och berättar vad du vill returnera. Om returfraktsedel saknas i paketet, mailar vi en till dig. Fyll i returformuläret som följer med paketet och använd returfraktsedeln. Returer som väger mindre än 2kg debiteras 49 SEK, över 2kg debiteras 99 SEK. OBS: paket över 90cm i längd + bredd + höjd debiteras 99 SEK oavsett viktKostnad för retur av vagnar och möbler är beroende på storlek, kontakta oss för ett exakt pris. Summan regleras på samma sätt som du betalat vid köpet. Det går även att returnera/byta varor köpta online i vår butik på Bergsgatan 9, Stockholm.

  OBS: Ordrar gjorda utanför Sverige medföljer ingen retur etikett utan kunde får själv skicka tillbaka returen.
  Adress: Petit Stockholm, Rörstrandsgatan 24, 113 40 Stockholm

  Returer och eventuella reklamationer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

  Byte av vara

  Vi har kostnadsfri byte av storlek av samma artikel.
  Om ni skulle vilja byta en storlek, maila oss på hello@petitstockholm.se för att säkerställa att storleken finns i lager.

  14 dagars öppet köp

  Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från den dagen din order mottogs. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

  Notera att ångerrätten gäller inte på varor som har använts, varor med bruten försegling eller varor som saknar prislapp/märkeslapp. Av hälso- och hygeinskäl kan inte nappar eller nappflaskor och håraccessoarer returneras. På grund av säkerhetsskäl gäller ångerrätten inte på monterade barnvagnar och bilbarnstolar.

  Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

  OBS: Öppetköp/bytesrätt gäller ej på rea varor efter 14 dagar.

  Ej uthämtat paket
  Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån, brev 7 dgr), så fakturerar vi dig 250kr för att täcka våra kostnader från posten. Självklart får du tillbaks pengarna för din vara med ej eventuella fraktavgifter.

  Återbetalning

  Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

  Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

  Integritetspolicy

  När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.