Returer

Returer

Vi har 14 dagars öppet köp. Fyll i returformuläret som följer med paketet och använd den medskickade returfraktsedeln.
Returer som väger mindre än 2kg debiteras 39 SEK, över 2kg debiteras 99 SEK. Summan regleras på samma sätt som du betalat vid köpet. Kostnad för retur av vagnar och möbler är beroende på storlek, kontakta oss för ett exakt pris. Det går även att returnera/byta varor köpta online i vår butik på Rörstrandsgatan 24, Stockholm.

Om du tar emot en vara som det är något fel på vill vi att du så snart som möjligt kontaktar oss via mail, dock senast inom 30 dagar. Maila oss ditt ordernummer med en beskrivning av vad som är fel på varan och hur det uppkom till hello@petitstockholm.se. Bifoga ett par bilder på produkten som visar hela produkten samt felet i detalj. När vi mottagit mailet kommer vi ta ställning till om det rör sig om ett fel på varan och återkomma till dig om reklamationen är godkänd eller ej så snart som möjligt. Samtliga reklamationer ska godkännas av Petit innan de skickas tillbaka.

Återbetalning görs efter att varan har reklamerats samt mottagits och godkänts som reklamation av Petit.

Returer och eventuella reklamationer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

OBS: Öppetköp/bytesrätt gäller ej på rea varor efter 14 dagar

 

Ej uthämtat paket
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån, brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 250kr för att täcka våra kostnader från posten. Självklart får du tillbaks pengarna för din vara med ej eventuella fraktavgifter.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/